Utilitatea unui blog pentru activitatea ta

Recomandari
Views: 365

Poate consulti diferite bloguri culinare, personale sau de fashion pentru a-ti gasi inspiratia sau esti in cautare de recomandari. Un blog este cool, nu-i asa? Dar daca ai adauga un blog profesional in mediul online?

Blog personal vs. blog profesional

Intai si intai, haideti sa facem diferenta intre un blog personal si un blog profesional. Blogurile personale de genul adilupu.com sunt bloguri culinare, de calatorie, lifestyle, de moda, care au drept obiectiv principal pasiunea unui blogger. Stilul este extrem de personal, la fel ca un jurnal intim.

Blogurile profesionale, ca regula generala sunt adaugate unui site Internet. Spre exemplu unui magazin, oferind informatii pe o tema anume, in legatura cu activitatea companiei. Daca ai impresia ca un astfel de blog nu isi are rostul, permite-ne sa te contrazicem. Cu ajutorul unui astfel de blog vei reusi sa comunici cu clientii, sa ii sfatuiesti, sa ii ghidezi, sa le explici secrete ale meseriei tale, asupra produselor sau serviciilor tale.

Pe un blog profesional ai posibilitatea sa raspunzi in scris si intr-o maniera mai structurata la intrebarile pe care clientii ti le pun sau care si le pun acestia in mod frecvent. Aceasta perioada de criza sanitara spre exemplu suscita un anumit numar de intrebari cu privire la asigurari, mai ales in persoanele care sunt in prima linie in lupta cu virusul. In acest context de incertitudini, cel mai pertinent este sa te adresezi clientilor prin intermediul blogului tau si sa ii ghidezi si sa ii orientezi, informandu-i cat mai corect sim mai eficient cu putinta. Experienta de teren si cunoasterea clientilor tai reprezinta niste atuuri de necontestat pentru a produce continuturi tinta si eficiente.

Blogul faciliteaza enorm relatia cu clientul. Un client bine informat este un client mai implicat. Va fi in masura sa formuleze o cerere clara si precisa la care tie iti va fi mai usor sa raspunzi.

You May Also Like

Ce sunt cremele BB, CC și DD?
Despre hainele de casa

Author

Recomandam:

Niciun rezultat găsit.

Meniu