Despre hainele de casa

Fashion
Views: 341

Astazi va propun sa vorbim despre hainele de casa. Vreau sa spun sa discutam despre ce purtam cand stam acasa, cand suntem doar noi, nu avem musafiri si nici nu-s ocazii speciale. Sunt cateva variante cel mai des intalnite:

  • Treningul. Ok, eu pe-asta-l prefer eu iarna, mai ales de cand mi-am cumparat doua foarte dragute si sic.
  • Colanti si tricou. Am si cateva haine de genul acesta de purtat prin casa, dar le prefer doar primavara sau vara.
  • Pijamale (in toate formele). Stiu multe persoane care poarta prin casa pijamale chiar daca nu au niciun gand sa doarma curand. Nu a fost genul meu niciodata purtatul de pijamale cat e ziua de lunga si cu greu am reusit sa-l dezobisnuiesc pe Cip.
  • Tot felul de haine care au fost candva „de strada” dar s-au demodat sau deteriorat. Eu adun astfel de haine in ideea ca-s numai bune de purtat prin casa, dar nu prea ajung niciodata sa le port.

Asadar eu port iarna trening iar vara pantaloni scurti sau colanti cu tricouri. Imi place sa fie dragute hainele de stat prin casa, dar nu ma indur niciodata sa dau o gramada de bani pe cele care-mi plac, prefer sa-mi iau din cele de iesit, ma descurc cu ce pot.

Cu sosetele de purtat prin casa este o alta poveste. Eu am probleme cu circulatia periferica si am mereu picioarele foarte reci, drept urmare port sosete din septembrie pana in mai. Am o gramada de pufosenii, imbulinati, roz-movuluii si tot felul de alte haiosenii. Imi plac sosetele, am stabilit.

Voi ce purtati prin casa?

You May Also Like

Niciun rezultat găsit.

Utilitatea unui blog pentru activitatea ta
Transport containere cu camion macara

Author

Recomandam:

Niciun rezultat găsit.

Meniu